Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 op basis van 329 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Albert Wijk bij duurstede
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Als eerste werd mij een kopje koffie aangeboden, daarna hebben wij Uitvoerig besproken wat er aan de auto gebeuren moest worden. Wat ik wel heel fijn vond, is dat bij oplevering van het onderhoud Alles duidelijk verteldt werd waarom diverse handelingen zijn uitgevoerd.
10
Frans Cothen
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Voor een grote beurt en vervanging van diverse onderdelen + apk een afspraak gemaakt voor mijn Bklasse. Hij bleek volgens receptionist André en het administratiesysteem genoeg te hebben aan een kleine beurt. En dat scheelt toch gauw ruim €100,- Ik kreeg hem gerepareerd en netjes gezogen en gewassen weer terug.
10
R.O. Wijk bij Duurstede
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Betrof dit keer kleine reparatie; kon tussendoor langskomen en het is direct verholpen.
9
Ageeth Wijk bij Duurstede
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Van te voren gevraagd wat het ging kosten, werd jammer genoeg iets meer omdat er bij grondige inspectie meer gedaan moest worden, maar duidelijk overlegd en laten uitvoeren, en op afgesproken tijdstip, stond ie weer klaar, al met al een zeer tevreden klant
10
Jan Wijk bij Duurstede
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Maken duidelijke afspraken over de te verrichten werkzaamheden en komen deze ook na.
8
Mark Cothen
Service 10
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 8
Zeer prettige medewerkers die je goed informeren en op de hoogte houden. Is een merkonafhankelijk autobedrijf en zijn zeer geschikt voor de meest voorkomende onderhoud en reparaties. Denk alleen dat als je een heel ingewikkeld probleem hebt je beter naar de merkdealer kunt gaan. Maar dat geld volgens mij voor alle vergelijkbare merkonafhankelijke autobedrijven.
10
Debora Wijk bij Duurstede
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit -
Plotseling was mn nieuwe-oude auto kapot. Even langsgereden. In mum van tijd stond mn auto op de brug. Euvel ontdekt, onderdelen 2de hands gezocht en in afstemming goed opgelost. Kortom: goeie sevice en mijn auto in vertrouwde, deskundige handen!
9
Nilis Langbroek
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Prima, goede communicatie.
10
Winfried Wijk bij Duurstede
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een lekkage in het koelsysteem is snel verholpen. Tevens goede informatie over de kosten na diagnose. Wat je mag verwachten van een goede garage.
7
Bob Wijk Bij Duurstede
Service 10
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 6
Het is altijd erg duur allemaal maar dat hoort erbij.
laden...